Uw makelaar in Flevoland en omstreken

BEL ANTON

Over ANTON

Een tevreden klant is mijn doel! Mijn naam is Anton de Ruijter en woonachtig in Lelystad sinds 1985. Het makelaarsvak begon in 2014 te kriebelen waarna ik mij ben gaan oriënteren. Wat doet een makelaar? Wat komt er allemaal bij kijken? Aan welke vereiste moet ik voldoen? Als ik ergens aan begin, dan doe ik het goed. Ik begin dan ook niet zomaar aan iets. Ik weet wat ik doe en waar ik mee bezig ben.

Na vijf mooie jaren recreatief vastgoed te hebben verkocht ben ik in 2019 begonnen bij een makelaarskantoor in Lelystad. Bij dit makelaarskantoor heb ik mij verder ontwikkeld en ik vond het geweldig! Het contact met mensen, de verhalen achter iedere woning en er samen maximaal voor gaan! Mijn enthousiasme over uw woning kan ik dan ook goed overbrengen aan een potentiele koper. Iedere woning heeft een verhaal en een verleden, dat maakt uw woning uniek.

De laatste jaren heb ik vele woningen en appartementen mogen verkopen en aankopen in Flevoland en omgeving. Ik kan met trots zeggen dat ik alle ins & outs van dit geweldige vak ken. Ik adviseer en begeleid mensen met veel enthousiasme bij het verkopen of kopen van hun nieuwe woning. Het verkopen van uw woning doet u niet dagelijks en het kopen of verkopen van een woning kunt u maar één keer goed doen. Ik help u er graag bij!

Ik wil er voor u het beste uit halen

Denk hierbij niet alleen aan de hoogte prijs maar ook de beste verkoopvoorwaarden. Daarnaast wil ik dat mijn opdrachtgevers geen risico lopen. Zijn alle eventuele gebreken gemeld? Moeten er extra clausules in de koopakte worden opgenomen, zoals de ouderdomsclausule, omdat uw te verkopen woning al meer dan 50 jaar oud is? Moet er extra onderzoek worden gedaan? Ik kijk en denk overal met u mee en niks is voor mij te gek! Zo geef ik u ook advies om uw woning verkoop klaar te maken. Samen halen we er alles uit!

Altijd direct en persoonlijk contact

Wij zijn een klein kantoor. Hierdoor heeft u altijd direct en persoonlijk contact met mij, uw makelaar! Zo kunnen we snel schakelen, hebben korte lijnen en soepele communicatie, ook na kantooruren.

Nu anno 2021 heb ik besloten mijn eigen Makelaarskantoor op te richten om nog meer energie uit mijn werk te halen en mij nog meer te kunnen focussen op de klant en zijn/haar wensen. Meerdere tevreden klanten adviseerden mij dit al langer en nu is de stap gezet: ANTON Makelaardij is geboren. Tot snel!