Uw makelaar in Flevoland en omstreken

BEL ANTON

Woning verkopen

Wilt u uw woning verkopen? Een makelaar inschakelen maakt het proces een stuk eenvoudiger. Wij helpen en begeleiden u graag bij deze belangrijke gebeurtenis en zijn ervan overtuigd dat onze manier van werken altijd slaagt. Dat lijkt misschien wat stellig, maar wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke benadering, korte communicatielijnen en het uitstekende netwerk zorgen voor het beste resultaat.

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat een woning verkopen een bijzonder moment is voor u. Door de spanning, de verwachtingen en de veranderingen die voor de deur staan, willen emoties nog wel eens opspelen. Wij begrijpen dat als geen ander, maar minstens zo belangrijk: wij houden ook het hoofd koel. Zo kunnen wij bij de verkoop van uw woning namens u onderhandelen met de kopende partij. Het is onze verantwoordelijkheid om er voor u het maximale uit te halen. Wat u wilt bij de woning verkopen is een makelaar met emotie, maar ook niet te veel. ANTON Makelaardij begrijpt dat als geen ander en kan het onderste voor u uit de kan halen.

  Laat ons contact met u opnemen

  Uw woning verkopen in Flevoland of omgeving

  Als u uw woning wilt verkopen in Flevoland of omgeving wilt u het liefst een makelaar aan uw zijde die bekend is met de regio en de stad. Wij zijn bekend met heel Flevoland en potentiële kopers weten uw woning via ons te vinden. Wij werken niet alleen maar met Funda, maar houden scherp in de gaten hoe de verschuivingen richting Flevoland verlopen. Komen de meeste klanten uit de Randstad of juist van de Veluwe? Hier passen wij gericht onze marketing op aan via sociale media om de juiste koper voor uw woning te vinden. Feitelijk wordt hierdoor iedere woning die wij voor onze klanten verkopen dan ook echt landelijk aangeboden!

  Wij hebben ruime openingstijden

  De markt is altijd in verandering en doet dit snel. Wij zorgen altijd dat onze dienstverlening zo actueel als mogelijk is en passen deze waar nodig aan. Zo hebben wij ruime openingstijden en zijn we ook ’s avonds en in de weekenden goed bereikbaar.

  Courtage?

  Wanneer u met onze hulp besluit om uw woning te verkopen, is dat natuurlijk niet geheel gratis. We vragen een vergoeding die in de makelaardij courtage wordt genoemd. Dit is een vooraf met u besproken percentage van de verkoopprijs of een vast bedrag. De courtage moet u echter niet zien als kostenpost, maar als een investering.

  U kunt gebruik maken van onze kennis en wij onderhandelen voor u. Daarmee bespaart u uiteindelijk op de kosten, uw voordeel is vaak een veelvoud van de courtage. Bij het verkopen van uw woning kiezen wij voor een benadering zonder poespas. Kijk alleen al naar ons duidelijke stappenplan. Met een no-nonsense houding zorgen wij ervoor dat u goed woont. Nu én in de toekomst.

  Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

  Wij plannen graag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met u in. U ontvangt dan tevens een gratis waardebepaling van uw woning. Ook kunnen we u meteen van nuttige informatie voorzien aangaande de verkoopstrategie en andere handige tips bij het verkopen van uw woning.

  Verkoop uw woning met onze persoonlijke, enthousiaste en deskundige hulp! Wilt u uw woning verkopen met ons aan uw zijde? Goed idee. We zorgen er graag voor dat het verkoopproces zo soepel en voorspoedig mogelijk verloopt. Misschien staat uw woning binnenkort wel tussen ons aanbod en kan iemand anders hem kopen?

  Wilt u meer weten over het verkopen van uw woning met de hulp van ANTON Makelaardij? Neem dan contact met ons op om u verder te informeren. U kunt een bericht achterlaten door middel van het contactformulier. Ook is bellen mogelijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0320 – 220108