Uw makelaar in Flevoland en omstreken

BEL ANTON

Woning aankopen

Een woning kopen met de hulp van ANTON Makelaardij? Wat de reden dat u wilt gaan verhuizen ook is, ANTON Makelaardij is u graag van dienst bij de aankoop van een woning. Met een makelaar aan uw zijde die u begeleidt en adviseert wordt het hele koopproces een stuk prettiger om te doorlopen. Wij voorzien u graag van hulp en begeleiding bij een belangrijke gebeurtenis als deze. Hierbij maken we gebruik van een persoonlijke benadering, korte lijnen én een breed netwerk.

Iedereen is altijd welkom bij ons en we doen ons uiterste best om onze klanten optimaal van dienst te zijn. We hebben het volste vertrouwen in onze manier van werken. Schakel vandaag nog de professionele hulp in van ons en doe er uw voordeel mee! Neem bij vragen gerust contact met ons op. We helpen u graag verder tijdens de zoektocht naar uw droomhuis.

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat een woning kopen een bijzonder moment is voor u. Door de spanning, de verwachtingen en de veranderingen die voor de deur staan willen emoties nog wel eens opspelen. Wij begrijpen dat. Maar minstens zo belangrijk: wij houden ook het hoofd koel. Zo kunnen we bij het aankopen van uw droomhuis namens u onderhandelen met de verkopende partij. Het is onze verantwoordelijkheid om de reële waarde van de woning bij het bieden niet uit het oog te verliezen. Wij kunnen dat als geen ander en leveren daarom, bij het kopen van uw woning, gegarandeerd het beste resultaat.

  Laat ons contact met u opnemen

  Van advies tot aan het bepalen van de strategie.

  Wat kunnen we als aankoopmakelaar voor u betekenen wanneer u een woning wilt kopen?
  U kunt daarbij denken aan werkzaamheden zoals:

  • Het inspecteren van de bouwkundige staat van de woning, erfdienstbaarheden, e.d.
  • Adviseren of een bouwkundige keuring noodzakelijk is.
  • U inzicht geven in de taxatiewaarde van de woning.
  • We hebben kennis van de lokale huizenmarkt en lokale regelgeving.
  • We bepalen de juiste strategie om de woning te kunnen aankopen.
  • Het voeren van deskundige onderhandelingen om de verkoopprijs zo laag mogelijk te krijgen.
  • Tijdwinst door deskundige afwikkeling van allerlei zaken. Zorgen dat onder andere tijdslijnen goed op elkaar aansluiten.
  • We zijn een gesprekspartner die alleen uw belang vertegenwoordigt.
  • We beschikken over een netwerk dat ingeschakeld kan worden. Bijvoorbeeld als u een taxateur nodig heeft, een hypotheekadvies of een notaris die snel kan schakelen.
  • We letten als aankoopmakelaar op ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen.
  • We controleren de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris.
  • We inspecteren met u de woning voor de overdracht bij de notaris. We staan onze opdrachtgever bij indien er gebreken zijn aan de woning.

  U heeft gegarandeerd succes!

  Zodra alle woonwensen in kaart zijn gebracht starten we met de toezending van het nieuwste woningaanbod in de door u opgegeven wijken en prijsklassen. U weet wat u aan hypotheek kunt krijgen en wij weten wat uw woonwensen zijn. Hierdoor kunnen we snel schakelen indien er nieuw aanbod op de markt vrij komt.

  In sommige gevallen staat het nieuwste aanbod nog niet eens op Funda. Wij weten wat er te koop komt en al staat. Daar kunt u uw voordeel mee doen! Dat maakt een woning kopen een stuk gemakkelijker. U bent andere zoekenden immers altijd een stapje voor.

  Vergoeding voor de aankoopbemiddeling

  Natuurlijk vragen wij voor de aankoopbemiddeling een vergoeding. Dit is een vooraf met u besproken vast bedrag of een prestatieafhankelijke beloning. Bij de prestatieafhankelijk beloning geldt: hoe lager de koopsom, hoe hoger onze verdienste! De courtage moet u echter niet zien als kostenpost, maar als een investering. U kunt gebruik maken van onze kennis en wij onderhandelen voor u. Daarmee bespaart u uiteindelijk op de kosten. Uw voordeel is vaak een veelvoud van de courtage.

  Samen gaan we voor succes!

  Schakel vandaag nog onze deskundige hulp in bij het kopen van uw droomhuis. Samen gaan we voor succes! Een huis van uw dromen waar u nog jaren heerlijk kunt vertoeven en waar u zich thuis voelt. Dát is waar we voor gaan. Geen makkelijke opgave in deze tijd maar opgeven is geen optie!

  Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen bij het kopen van een woning? Of wilt u uw woning juist verkopen? Informeer dan gerust eens verder. Laat uw bericht achter via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken door te bellen naar 0320-220108. Wij zijn ANTON makelaardij: dé makelaar in Flevoland en omstreken!